Vi söker erfaren kommunikationsrådgivare med ledaregenskaper

2020/09/30

Ny tjänst hos oss: marknads- och kommunikationsrådgivare med teamledaransvar.

Vi söker en erfaren marknads- och kommunikationsrådgivare med mycket energi, ambition och driv som vill vara med och leda våra kunder och byråteam inom kommunikation framåt. Oddo är inne i en spännande fas med mycket utveckling och du blir en nyckelspelare i ett av våra affärsben.

Vi erbjuder

I rollen som marknads- och kommunikationsrådgivare med teamledaransvar på Oddo arbetar du i vårt affärsområde ”Konsult och team”. Här hjälper du våra kunder framåt kopplat till strategiska marknads- och kommunikationsfrågor samt utvecklar och leder våra byråteam inom kommunikation.

Du ansvarar för att strategiskt rådge våra kunder rörande marknads- och kommunikationsfrågor för att de ska kunna ta nästa steg i sin utveckling. Du ser till att kundens affärs-, marknads-, och varumärkesstrategier tas vidare till kommunikation på ett effektivt sätt. Du blir bryggan mellan våra kunder och våra byråer. Du skapar våra kommunikationsteam, utvecklar dem samt ser till att teamen kan arbeta effektivt.

Vi tror att du är van att rådge kunder kring marknads- och kommunikationsfrågor samt göra dem trygga. Du har stor erfarenhet av att jobba i- eller leda brandteams alternativt liknande upplägg av samarbetande grupper inom olika kommunikationsdiscipliner. Du tycker om att arbeta strategiskt såväl som operativt. Du älskar resultat och du förstår hur vi kan leverera kundvärde i alla led. Ett plus är om du är van av att leda och skriva anbud till kommunikationsupphandlingar samt pitcha in kunduppdrag. 

Vi söker dig

Vi ser gärna att du har dokumenterat goda ledaregenskaper och stor erfarenhet av brandteams, marknadsföring och kommunikation i större organisationer. Du har ett stort personligt driv och integritet. I ditt arbete har du ett affärs- och kundfokus samt är en mycket god kommunikatör och inspiratör för dina medarbetare och kollegor på företaget. I rollen behövs förmågan att både vara noggrann, operativ samt strategisk, affärsdriven och ansvarstagande. Du är modig, har ett sinne för struktur och förmåga att se och förstå helheten.

Brinner du, som oss, för jämställdhet, rättvisa och lagarbete är det ett stort plus. 

Vill du söka tjänsten?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning. Du jobbar tillsammans med oss i vackra Tullkammaren, precis vid älven i Umeå.

Urvalet av sökanden sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker fysiskt eller digitalt.

Vi välkomnar alla och värdesätter olikheter; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Oddo!

Skicka ditt CV och en personlig presentation till hej@oddo.nu senast den 9 oktober 2020.