Välkommen till Tullkammaren Ulrika Åberg!

2020/10/30

Fler hyresgäster stärker upp på Tullkammaren

Vi tycker att utveckling kräver fokus på affär och marknad, varumärke och kommunikation. Därför är vi glada över att det nu flyttar in ytterligare en expert inom affärsområdet: varmt välkommen Ulrika Åberg på Ekonominord Konsult AB!

Vem är Ulrika?

Jag är affärscontroller med intresse för affärer.

Vad gör du?

Jag är delägare och driver bolaget Ekonominord Konsult AB. Jag arbetar med att stötta entreprenörer inom det ekonomiska området, med hjälp av ekonomistyrning. Jag finns med längs vägen som ett bollplank och hjälper företag med olika former av ekonomisk rådgivning. 

Varför Tullkammaren?

Jag tycker det är en superfin lokal i centralt läge med intressanta människor och företag. Jag tror på idén att samla människor med olika inriktningar och kunskaper under samma tak. Det är inspirerande, ger energi och leder ofta till samarbeten och synergieffekter.

👉 Nyfiken på att hyra kontorsplats hos oss? Läs mer här. 👈