Välkommen till Tullkammaren Thomas Hansen

2021/01/19

Att samla människor med olika perspektiv som alla vill framåt är vår passion. Därför är det extra roligt att kunna berätta att vi börjar 2021 storstilat då vi glatt välkomnar vår nya hyresgäst Thomas Hansen, marknadschef Trafikförvaltningen Region Stockholm, både till Tullkammaren och till Umeå!

Vem är du?

Jag är en nyfiken, kommunikativ och samhällsintresserad medelpading med lång bakgrund från kommunikationsbranschen som lämnat huvudstaden för Umeå. Tillsammans med min familj ser jag fram emot fler kvadratmeter, närmare till natur och familj. Och riktig vinter så klart. 

Vad gör du?

Flyttar människor framåt och försöker få fler att resa hållbart med kollektivtrafiken i Stockholm. Jag är marknadschef/gruppchef kommunikation på Trafikförvaltningen Region Stockholm där jag tillsammans med kloka kollegor jobbar med SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Självklart är det väldigt annorlunda under pandemin.

Varför Tullkammaren?

Då jag är nyinflyttad i Umeå ville jag ha en inspirerande och social plats att utgå ifrån. Tullkammaren kändes som helt rätt plats att öppna upp SL:s nordligaste filial i vackra Västerbotten. 

Är du intresserad av att sitta på Tullkammaren? Läs mer här!