Välkommen till Tullkammaren Sarah Skönby!

2020/12/6

Vi firar andra advent med att presentera en ny hyresgäst!

Vi vill samla människor som älskar utveckling som gör skillnad! Hos oss på Tullkammaren vill vi att olika typer av människor och bolag inom affär och marknad, varumärke och kommunikation ska kunna samverka och utvecklas. Vi hälsar härmed Sarah Skönby på Swedish Golf Service hjärtligt välkommen till gänget.

Vem är Sarah?

Jag är en glad och idrottsintresserad typ, gift med Anders och har tre alldeles underbara tjejer.

Vad gör du?

Jag driver ett konsultbolag med inriktning på golf. Management, design, stiftelsearbete etc.

Varför Tullkammaren?

Jag har jobbat hemifrån i tolv år och de senaste åren har jag kollat runt lite efter ett kontor med fina lokaler och intressanta människor och det har jag verkligen funnit i Tullkammaren.

👉🏽 Nyfiken på att hyra kontorsplats hos oss? Läs mer här. 👈🏽