Sara Hardell Flagge till Oddo

2020/12/9

Strategen och startupentreprenören Sara Hardell Flagge, tidigare Artby, blir marknads- och kommunikationsrådgivare hos Oddo AB i Umeå. Tjänsten är ny och stärker Oddo ytterligare som strategisk partner.

Den 1 januari 2021 tillträder Sara Hardell Flagge som senior marknads- och kommunikationsrådgivare hos Oddo AB. Rollen är ny och utgör en del av Oddos satsning på strategi och kvalificerad rådgivning. Sara kommer senast från en tjänst som lektor i strategisk kommunikation vid Umeå universitet, och mellan 2018 och 2020 var hon medgrundare och varumärkesansvarig för startupbolaget och konstvarumärket Artby. Innan det arbetade Sara flera år som rådgivare och strateg, bland annat på PR-byrån Punkt PR.

– Sara är både en klok rådgivare och en modig strateg som precis som vi brinner för utveckling som gör skillnad. Hon kommer att kunna erbjuda våra kunder rådgivning som dels bygger på forskning, dels bygger på hennes erfarenhet av att starta och driva ett startup på en internationell marknad med allt vad det innebär. Ovärderlig kunskap för alla bolag, oavsett bransch, säger Sofia Westerlund, ägare och rådgivare Oddo AB.

Oddo AB är företagsrådgivare och hjälper kunder med affärsutveckling, marknadsföring och att hitta rätt kommunikationsstöd. Bolaget är också investerare samt driver ”Oddo på Tullkammaren” som är en mötesplats för företag som jobbar med utveckling som gör skillnad.

– Oddo är ett progressivt bolag med ett radikalt fokus på kundvärde. Jag gillar utmanarrollen och uppskattar Oddos intresse för reell nytta och faktisk utveckling. Nu ska vi tillsammans säkerställa att våra kunder både får bästa möjliga rådgivning och en skarp strategisk riktning i sitt marknadsarbete och sin kommunikation, säger Sara Hardell Flagge, tillträdande strateg och rådgivare Oddo AB

För mer information kontakta:
Sofia Westerlund, Oddo AB, 073 500 46 52
Sara Hardell Flagge, 070 2717926