Oddo förstärker med ny kundansvarig teamledare

2022/01/27

Oddo förstärker nu sitt grundteam med ny erfaren kundansvarig teamledare, Ann Werner. Ann har haft nationella och internationella roller som marknadschef och arbetat länge med att utveckla en mängd olika varumärken.

Hej Ann, välkommen! Hur ser du på Oddo och din roll i Oddos team? 

Tack! Det känns mycket stimulerande och spännande att få bli en del av Oddos erbjudande. Alla delar samspelar precis med det jag både strävat efter i tidigare jobb och möjligheterna framöver med att erbjuda kundvärden som utvecklar på riktigt. Äkta – är ett viktigt ord för mig.

Du har ett gediget CV men vilka uppdrag som du arbetat med har varit mest utvecklande? 

Egentligen två olika processer men som ändå samspelat där den slitna klyschan 1+ 1 blir 3 verkligen gett resultat. Dels att våga tro på ett nytt, men väl integrerat angreppssätt i kommunikationen och lita på att företagets kunder visst uppskattar förändring och nytänkande. Den andra erfarenheten som betytt mycket är arbetet och utmaningen att samordna, förankra och skapa förtroende för kommunikation(strategier) hos företagets alla affärsområden och ibland med olika nationella skillnader. Jättekul att se när insikt ger delaktighet och föder engagemang.  

Vad ser du fram emot hos Oddo 2022? 

Jag är extremt laddad och förväntansfull över att få träffa företag av alla storlekar och ha med mig världens bästa samarbetsmodell för utveckling som gör skillnad! 

Vill du jobba med Ann? Hör av dig till oss så sätter vi ihop er.