Nya erbjudanden på Tullkammaren

2021/11/16

Våren 2020 uppmanades människor att arbeta hemifrån och det som tidigare varit ett undantag blev en regel för arbetsplatser som haft möjlighet att jobba hemifrån. Nu står vi här 1,5 år senare och mycket har hunnit hända bara under de senaste månaderna. Vi är tillbaka från semestern, fullt vaccinerade och redo att återgå till kontoret – men gärna med ett mer flexibelt arbetssätt än innan pandemin.

Enligt en studie presenterad av Harvard Business Review från 2021 vill medarbetare i genomsnitt arbeta hemifrån 2,5 dagar per vecka även efter pandemin. Till följd av detta har vi på Oddo valt att utveckla nya, flexibla erbjudanden som matchar olika behov och arbetspreferenser! – Läs mer om dem här.

Vad är nytt?
Du kan nu välja mellan att hyra rörlig plats på hel- och halvtid, beroende på hur många dagar i veckan du vill vara på kontoret. För dig som föredrar att arbeta hemifrån 2–3 dagar i veckan är rörlig plats på halvtid optimalt. I båda alternativen kan konferenspaketet köpas till för tillgång till mötes-och konferensrum.

För dig som inte har behov av en kontorsplats utan endast vill ha tillgång till mötes-och konferenslokaler har vi tagit fram två olika konferenspaket. Ett litet och ett stort beroende på hur många timmar du vill ha tillgång till lokalerna. I lilla konferenspaketet ingår fri tillgång till mötes-och konferensrum 5h/mån och i det stora paketet ingår fri tillgång 10h/vecka.

Nu hyr vi dessutom ut ett eget kontorsrum för 6–8 personer. Rummet har en härlig atmosfär och passar de som vill ta del av nätverkets alla fördelar och samtidigt ha ett eget rum.

Sist men inte minst – du nu kan provsitta en vecka med oss på Tullkammaren, helt gratis!

För mer info om lokalerna, våra erbjudanden och besök – kontakta sofia@oddo.nu

Källa: Don’t Force People to Come Back to the Office Full Time (hbr.org)